Wysłany: Pon Lut 02, 2009 20:09 [R 200 1,4 99r]Problem ze wzmacniaczem...zobacz i podpowiedz
Witam
Problem polega na tym ze wzmacniacz od tuby (nowy wzmacniacz i tuba) zaczoł się podczas słuchania muzyki wyłanczac tzn no gasnie kontrolka od power i nie gra ale po rozłączeniu zaraz się załancza nieraz trwa to 20 sec nieraz 2 min i w tym twki problem co moze byc nie tak z tym wzmacniaczem czemu tak sie zaczeło robic ...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 20:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
masa tez jest okey przerywał przerywał i w końcu dzisiaj wogóle przestało grac sorawdzałem mase , bezpieczniki wszystko jest okey ale oprucz swiatła na wzmaku które jest ozdobą i się pali jak załanczam radyjko to nic więcej sie nie dzieje POWER sie nie swieci NIESTETY co to moze byc
u mnie dzialo sie to samo przy zmostkowanych wyjsciach. na pojedynczym kanale gral ok. teraz wrzucilem inny glosnik i na mostku tez jest ok. mysle ze chodzi o opor glosnika i wzmak ma jakies zabezpieczenie zeby sie nie spalil.
u mnie dzialo sie to samo przy zmostkowanych wyjsciach. na pojedynczym kanale gral ok. teraz wrzucilem inny glosnik i na mostku tez jest ok. mysle ze chodzi o opor glosnika i wzmak ma jakies zabezpieczenie zeby sie nie spalil.
ja bym tez stawial na to jesli masz zamocne glosniki podlaczone do Radia tez Ci sie bedzie wyl. i wl po kilku sekundach te same zabezpieczenia ma pewnie ten wzmak
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum