Hej
Podzielę się z Wami tą radosną informacją, że 23.05.2009r. biorę ślub, czyli "Mateusz się żeni".
Razem z moją Wybranką ustaliliśmy, że do ślubu chcemy jechać Roverkami 75 lub MG ZT. Ważne, że oba mają być albo Roverki albo MG i fajnie by było gdyby miały taki sam kolor (bądź podobny/zbliżony- preferowany ciemny- czarny, granatowy).
Oczywiście potrzebne są 2 autka i 2 kierowców. Jeden z kierowców będzie potrzebny nie dłużej jak do 19, drugi trochę dłużej. Niemniej jednak miejsca na weselu dla Nich będą i będą mogli bawić się do rana (tyle, że chyba na trzeźwo).
Osoby, które potencjalnie się zgodzą muszą się liczyć z tym, że auta mają być przyozdobione.
Okolica, w której odbędzie się uroczystość to Wysokie Mazowieckie- Zambrów w woj. podlaskim. I dlatego najlepiej by było gdyby znaleźli się chętni z Naszych stron, bo przecież pół Polski nikt nie będzie jechał....
Myślę, że w kwestiach finansowych się dogadamy (jakaś dniówka + paliwo + flaszeczka).
Chętnych proszę o zgłoszenia , chętnie od razu obejrzę fotki, żeby dobrać 2 auta o możliwie zbliżonym kolorze...
Pozdrawiamy i liczymy na Was...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 14:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 14:41
mcteusz jak coś to masz moje GG...a że z natury jestem abstynent to nie ma problemu z trzeźwą głową R widziałes...nic mu się od tego czasu nie zmieniło (nie polepszyło także niestety) No i oczywiście gratuluje podjęcia tej waznej i odwaznej decyzji...ja z marylą mieliśmy 21-go 5 rocznice...bodaj drewnianą
Do Białego i ja chętnie podjadę szczególnie że mam tam rodzinę
jak by coś to mogę być tylko przybierać auto musi ktoś inny nie ja ( total bezguście)
przy okazji zrobię parę zdjęć mojej lubej bo ja swoim jadę do ślubu 8.08
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 15:50
O widzę, że odzew jest.... Dziękuję...
MaReK, a Tobie się z Warszawki zechce jechać?
Gwoli sprostowania z tym ubieraniem. Ubierzemy na miejscu sami, a chodzi tylko o to, aby kierowca dał swoje cacuszko ubrać. Ostatnio byłem świadkiem jak kierowca Mercedesa nie pozwolił kwiatków przyczepić do lakieru żeby mu się nie poniszczył...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
A na jak dlugo potrzeba tego kierowce? Tylko zawiezenie do kosciola/urzedu stanu i potem na weselicho, czy jeszcze po weselichu ? I dlaczego musza byc az dwa?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 16:02
Auta potrzebne gdzieś od około 13. Tradycja jest u nas taka, że młody, czyli ja jedzie wraz ze Starszym (Świadkiem) do Panny Młodej jednym autem. Do kościoła jedzie dalej ze Starszym tym samym autem. Natomiast Panna Młoda wraz ze Starszą jadą drugim autem. Po ślubie na salę weselną Nowożeńcy jadą jednym (Młoda przechodzi do auta Młodego) autem, a drugim jadą Starsi...
I od tego momentu jedno auto jest już nie potrzebne, a drugie przyda się jeszcze żeby zawieźć Młodych do fotografa na zdjęcia (jeżeli na takowe się zdecydujemy).
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 16:03
No jak coś to jestem na podorędziu Ale dwa możliwie idenityczne to trudna sprawa może być.
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 16:03
marcel_n napisał/a:
http://screeny.pl/68754
Świetne... Ale aż tak nie chcemy....
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 16:04 ]
Thrillco napisał/a:
No jak coś to jestem na podorędziu Ale dwa możliwie idenityczne to trudna sprawa może być.
No właśnie masz dość oryginalny kolor.... Ale może akurat się ktoś jeszcze znajdzie....
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 19:59
Hmmm... Muszę podjąć jakąś decyzję, a wygląda na to, że dwóch w podobnym kolorze nie znajdę. Piszę żeby odświeżyć temat, to może jeszcze ktoś się nawinie.
Ale na chwilę obecną zastanawiam się jak wyglądałoby połączenia MG Marka z R75 Damiwra- trochę zbliżony odcień... A z drugiej strony nie chciałbym Was chłopaki z daleka fatygować....
Wydawałoby się prosta sprawa, a ja mam takie trudnoaści z podjęciem decyzji...
P.S. Wygląda na to, że auta będą potrzebne tylko od około godz. 13 do godz. 20 (tak mniej więcej). Oczywiście kierowców zapraszam też na weselne posiedzenie i posilenie się.
ja wiem czytam forum ale ja nie o tym przecież pisałem
Tak jeszcze na marginesie to ja bardzo był bym chętny zobaczyć mój galeon przystrojony z uwagi na o iż i ja dla siebie będę musiał go przystroić w tym roku
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 15:00
damiwr, mógłbyś zapodać jeszcze jakąś większą fotkę swojego R? Chciałbym dokładniej przyjrzeć się barwie auta.... Bo wydaje się, że kolor jest srebrny?
damiwr, mógłbyś zapodać jeszcze jakąś większą fotkę swojego R? Chciałbym dokładniej przyjrzeć się barwie auta.... Bo wydaje się, że kolor jest srebrny?
Kolor jest srebrny zdjęcia zrobię ci jutro bo dziś nawet nie mam przy sobie aparatu a jak będę miał to będzie ciemno.
Więc do jutra.
Kolor jest siwy, stalowy wpadajacy w jakis tam odcien koloru niebieskiego?
Nie pamietam twojego auta dosc dokladnie, ale nie wiem czy on jest w tej samej tonacji co moj
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum