Wysłany: Czw Mar 05, 2009 02:38 [Rover214,1.4benz,96r] brak podswietlenia
Witam Panow i Panie Mam moze i nie duzy problem, ale nie wiem jak sobie z nim poradzic..
a mianowicie.. padlo mi podswietlenie deski rozdzielczej, prawe, tylnie swiatlo pozycyjne i przy okazji dzwiek, ktory informowal mnie, ze po wylaczeniu silinika, nie wylaczylam swiatel
Nie bardzo wiem, co mam teraz zrobic.. czy jechac do elektryka, czy kombinowac cos na wlasna reke..
z gory dziekuje za odp
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 02:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ehh mietki jestem .... otwierasz tylną klapę i przy zawiasach masz dwie gumowe "harmonijki" ... w lewej jest wężyk od spryskiwacza tylnej szyby, a w prawej wiazka przewodów ... i to jest właśnie ta wiązka i właśnie w tej harmonijce na skutek zginania pęka izolacja i może dojść do zwarcia
A nastepnym razem skorzystaj z linków w moim podpisie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum