Wysłany: Sro Mar 04, 2009 23:23 [R200 1,4i 99r] wyciągniecie radia
Witam chciałbym sie dowiedziec jak dostac sie do radia zeby je wyjąć ,jak nie dam rady to pojade do elektryka czekam na odpowiedz:D stare radio Pionier na kasety
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 23:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie po bokach masz z lewej i prawej dziurki z pionie i wkładasz tam jakieś patyczki bądź drut np jakiś twardy w 4 otwory na raz i wyciągasz radio
Chyba że to jakiś inny radziecki wynalazek
Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 175 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 12:33
Ja podobny problem rozwiazalem w taki sposob:
poszedlem do media-marktu .. znalazlem Pana ktory byl na odpowiednim dziale ... zagadalem do niego ze mam radio clariona i nie moge wyjac z nowokupionego auta , on spojrzal na mnie troche podejrzliwie .. ale zaraz powiedzial "w clarionach sa z boku takie mocowania .. trzeba 2 blaszki wcisnac" ... ja mowie no ok .. ale gdzie .... ja nie wiem co i jak ... moze mi Pan pokazac na jakims radiu jak to wyglada i jak wygladaja te "kluczyki-blaszki" do wyciagania radia no byl szczal w 10 .. Pan wzial opakowanie od radia clarion znalazl blaszki .. pokazal i wszystko bylo jasne ja wiedzialem w ktorym miejscu nacisnac i czym przede wszystkim
po powrocie do domu z powodu braku tych blaszek improwizujac przy uzyciu "zamienika" (czytaj - noza , srubokreta) wycignalem radio bez problemu
dlatego jesli nie dajesz sobie rade polecam taka metoda ... bo kazdy producent radia ma troche inny patent na zabezpieczanie radia przed wyjeciem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum