Wysłany: Pią Mar 06, 2009 17:09 Czy ktoś wie gdzie można kupić takie listwy?
Witam,
Oglądając w sklepie meble zauważyłem że w niektórych te listwy na krawędziach frontów meblowych są przyklejane.
Interesuje mnie czy można gdzieś kupić takie listwy ponieważ byłby to świetny pomysł na odnowienie mebli?
Jeśli ktoś wie czy jest to możliwe i gdzie można coś takiego dostać to byłbym bardzo wdzięczny za cenne informacje
Dodaję zdjęcie gdzie zaznaczyłem o jakie listwy mi chodzi.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 17:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 17:24
Jako, że obecnie zajmuję się meblami zawodowo - powiem tak, nie warto w to inwestować....
Tandetne są i tyle.
A te meble które są na zdjęciu..... - ble wszystko to wielka masówka robiona tanim kosztem - wali się cienką płytę i żeby imitować frezowane fronty - okleja się listwami, które po roku dopadają....
Jak to ktoś zgrabnie do mnie kiedyś tu na forum napisał - że jak chcesz zaoszczędzić to płacisz 2 razy
A dostać takie cudeńko możesz w sklepie z artykułami do meblarstwa. W Częstochowie tego pełno, a jakbyś tam nie znalazł - to masz niedaleko do Radomska - tam to już zagłębie meblarstwa - dostaniesz wszystko co jest możliwe.
Co do tych mebli które są pokazane na zdjęciu wyżej to przyznaje racje nie są za piękne
Niżej dodaję skan zdjęcia na którym są listwy w przybliżonym wzorze i kolorze jakie by mnie interesowały
Chciałem je przykleić na meble które mają już parę lat i mają grube fronty bez żadnych felców ani listw i myślę że ładnie by się to prezentowało?
Wydaje mi się też że jeśli robi się coś samemu dla siebie to robi się to dokładnie i powinno również dłużej wytrzymać?
W Częstochowie jestem często i zaglądam do tych różnych marketów ale nic takiego nie widziałem
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:17
AndrzejekA8 napisał/a:
W Częstochowie jestem często i zaglądam do tych różnych marketów ale nic takiego nie widziałem
Nie do marketów - tam to pampersy i papier toaletowy się kupuje
Sklepy z akcesoriami meblowymi
W Radomsku np: AM Olczyk, Reszka Bąkiewicz SP.J. ul Brzeźnicka 57 C.
Co do marketów to chodziło mi o castorame, praktiker
Dziękuję za informacje teraz jak pojadę do Częstochowy to poszukam i wstąpię zobaczyć co jest, jakie i w jakich cenach
Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum