kzrr poczekaj z tym Brzegiem Dolnym, tak jak ustaliliśmy w innym wątku będziemy myśleć ale musi być cieplej i na pewno nie wieczorem, gdyż większa ekipa z Wro będzie jechać także zaproponujemy jakąś ładną niedzielę za jankes 1,5 mc ale w młodszych godzinach. A co do tego wątku to może na jutro gdzieś na Magnolia-Park Wrocław godz 14.30-15.00
Ostatnio zmieniony przez camaro17 Sob Mar 14, 2009 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Jak już sobie tak rzucamy luźnymi propozycjami, to: Sobótka lub Książ. Co do tego drugiego, mrd już o tej miejscówce wspominał swojego czasu. Pewnie jak się troszeczkę cieplej zrobi, temat powróci
nie no ja sobie żartowalem z brzegiem na wojewódzkim spot to jednak troche za mało ja też czekam na jakaś fajna miejscówka ale kurde żeby nie jechac gdzies 100km czy cos pjona
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
W niedziele, tj. 15 marca 2009,Honda Club organizuje wyjazd na zlot do Szprotawy (Wiechlice), na lotnisko.
Na lotnisku w Wiechlicach od lat organizowane sa wspaniale zloty i spoty. Miejsce opuszczone przez cywilizacje jest idealne dla takich zapalencow jak my. A co najwazniejsze - bezpieczne!
Ktoś wpada na ten zlot???
o to lista:
1.Pioneer nie wpadne Rover'em bo stoi i czeka na miejsce w warsztacie ale wpadne Peugeot'em 407
[ Dodano: Sob Mar 14, 2009 21:23 ]
Dodatkowe atrakcje na spocie:
Konkurs na:
- najlepsze CA
- największa gleba
- największa nie gleba
- najgłośniejszy tlumik
Jako nagrody w poszczególnych konkursach kupony rabatowe, na Toyo i EBC w sklepie
"IST High performance parts" w Olawie.
Nagrody beda odpowiednio za miejsce:
- 1 miejsce kupon rabatowy 15%
- 2 miejsce kupon rabotowy 10%
- 3 miejsce kupon rabatowy 5%
... widzę, że pojawia się trochę propozycji. A może tak coś w plenerze, z dala od wielkich miast? Byleby tylko ładna pogoda była i trochę cieplej. Okolice Sobótki hmm Jeśli mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku coś tam się udało zorganizować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum