Wysłany: Pią Mar 13, 2009 01:41 [R75] Jak zdobyć CD do nawigacji?
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Stałem się (bardzo) szczęśliwym posiadaczem wymarzonego Rovera 75 i w związku z tym w najbliższych dniach za pewne będę zasypywał forum kolejnymi pytaniami, ale nie wszystko na raz żeby nie robić bałaganu. Pierwsze pytanie brzmi:
1. Skąd wziąć CD do nawigacji? Moje auto jest wyposarzone w TV/NAVI jednak po uruchomieniu nawigacji dostaję komunikat o braku CD który jak sądzę należy włożyć w slot który znajduje się w bagażniku. Może ktoś z forumowiczów posiada coś takiego i byłby skłonny pomóc? Za jakąś flaszkę chyba? Bo nie wiem jeszcze jakie zasady tu panują...
Waldek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 21:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 01:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 10:48 dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi :)
PTE: Chyba zarabiasz więcej niż ja bo dla mnie 500 zł to całkiem sporo jak za taką "usługę". Tymbardziej że standardowo w warsztatach coś takiego można zrobić zdaje sie za około 100-150 zł. Niemniej dzięki za odpowiedź. Kontaktuję się na priv z yenko87 któremu dziękuję jeszcze bardziej, mam nadzieję że się dogadamy a może ktoś jeszcze dysponuje takim krążkiem?
Wychodzę po prostu z założenia, że jeśli kogoś stać na zakup R75, to i znajdzie pieniądze na eksploatację. Nie spodziewałeś się chyba, że podam Ci tu linki z programem dostępnym na rapidshare.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum