Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:21 [R600] Wkład lusterka - jak wyjąć szkło z plastiku?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witajcie,
jedno z lusterek nie grzeje mi tak jak powinno, więc chciałem posprawdzać/podreperować ścieżki na jego spodniej stronie, ewentualnie wymienić element grzejny.
Niestety, utknąłem na etapie wyjęcia szkła z jego plastikowej oprawy - podważałem, wyginałem, ale bałem się ze mi szkło pęknie. Macie jakiś konkretny patent jak wyjąć szkło z tej plastikowej oprawki?
Oprawa leżąca szkłem do dołu jest na załączonym zdjęciu.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 29, 2011 12:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:37
Sa rozne szkoly wyjmowania szkla z plastiku montazowego. Jedni podgrzewaja suszarka plastik, inni wkladaja calosc do goracej wody a jeszcze inni nacinaja rant wkladu trzymajacy szklo z szerszej strony i go odginaja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum