Wysłany: Sob Mar 23, 2013 19:04 Wskazniki doladowania - Opinie
Hej,
Wiec tak bo mam lekki dylemat teraz co wybrać. Szukam wskaźników doładowania i ciśnienia spalin Mialem kiedyś swojego czasu chyba 3 sztuki Autogauge wskaźników do 2bar ale jakoś mi się nie podoba ich wygląd i z dobrych opinii tez nie słynną.
Czy słyszał ktoś o Depo Racing Japan maja wskaźnik do 3bar na doładowania i taki mnie interesuje, ponieważ z VNT będzie ok 1,7bara to nie chce wskazania gdzie jest koniec na 2bary bo długo takie coś nie pożyje
Wygląda to tak o kosztuje ok 100zl
Zna ktoś coś podobnego bo druga opcja jest kupić zwykle wskaźniki glicerynowe na 2,5bara do hydrauliki ale kosztuje ok 80zl z 89% gliceryny.
Do pomiaru ciśnienia spalin niestety muszę kupić te glicerynowe bo odczyt będzie prawie ze nie możliwy na takich zwykłych
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 23, 2013 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
camaro17, No wiem ale te wszystkie inne to ten sam shit z Depo Nie chce jakiś bajerów na kijach, i tam szukalem z WikalPolska wskaźniki i maja tez silikonowe nawet w zakresach od -1 do 3bara lub więcej, spora gama jest tego i chyba kupie takie bo koszty ok 60zl Podświetlenie mi konieczne nie jest, a jak coś to się dorobi Fajne jest tez to ze sa wersje manometrów w 40mm oraz 50mm średnicy
Kupie takie zwykle zalane silikonem manometry do przemysłu, jednak najlepsza opcja Mi te wskaźniki i tak będą potrzebne na czas ustawienia VNT i na tym koniec potem do zniknie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum