Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 258 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 21:50 [R400] Klamka wewnętrzna - zabezpieczenie - jak założyć?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Od strony pasażera "odpina" mi się klamka wewnętrzna. Rozkręciłem i widzę, że jedyny problem to ułamane plastikowe zabezpieczenie (te na cięgnie mechanizmu klamki, które wchodzi w ucho klamki wraz z cięgnem). Kosztuje to pewnie grosik, ale... czy to only rover plastyczek, czy przypasuje od każdego auta (?) oraz czy da się to wymienić bez rozbebeszania całych drzwi? Jakoś nie wydaje mi się
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 14, 2011 22:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 22:06
JeRRy3D napisał/a:
czy to only rover plastyczek, czy przypasuje od każdego auta (?)
ten plasticzek zabezpieczający to nic innego jak zabezpieczenie linki ssania w maluchu (F126p) tylko kupuj rzemiosło a nie fabr. bo jest miększy plastik.
JeRRy3D napisał/a:
czy da się to wymienić bez rozbebeszania całych drzwi?
da się bezproblemowo, żeby ściągnąć tapicerkę z drzwi i tak musiałbyś odpiąć klamkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum