Wysłany: Wto Mar 24, 2009 15:56 [R416] Sprężarka klimy!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Mam problem!Piszczał mi pasek od alternatora więc go podciągłem.Po tej operacji zaczęło mi się kopcić z koła pasowego sprężarki klimatyzacji.Po zdjęciu paska wyszło
,że owo kołoma bardzo duży luz gdy nim poruszam.
Czy da się coś z tym zrobić,czy muszę szukać nowej sprężarki?
Czy można tak jeździć przez jakiś czas?
Pomóżcie pilnie!!!
Czy mogło się coś poluzować?
_________________ dulis1. Pomóżcie mi pokochać marke ROVERA!!!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 15, 2011 12:13, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 16:00 Re: [416]Sprężarka klimy!
dulis1 napisał/a:
Piszczał mi pasek od alternatora więc go podciągłem
Tak offtopowo - jak naciągałeś ten pasek Bo i mi zaczął piszczeć a WD 40 już nie pomaga.
padło Ci łożysko sprzęgiełka sprężarki. Całe szczęście nie jest to kupa roboty, tylko troszkę trzeba podłubać , najlepiej najpierw wyjąć stare i szukać takiego na wzór
Jak będziesz tak jeździł to urwie pasek
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum