Wysłany: Wto Mar 24, 2009 16:19 [All] Warsztaty - przekładka z anglika
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, mam 75 do przeróbki, znalazłem części, szukam teraz sprawdzonego warsztatu, obojętnie gdzie, jeżeli jest dobry pojadę na drugi koniec Polski.
Może ktoś słyszał o warsztacie w miejscowości Sulmierzyce w woj. wielkopolskim? Panowie reklamują się na Allegro, na głównym zdjęciu jest właśnie 75-ka.
Z góry dzięki za pomoc!!
Ostatnio zmieniony przez apples Czw Cze 09, 2011 15:42, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
we Wrocławiu mi robili przekładkę i nie miałem nigdy żadnych problemów , nie mam już namiarów ale przekładali mi też auto właśnie pod Warszawą i też sobie ich chwale , jak coś to pisz na gg
Ale pytam o przeróbkę ze wszystkimi częściami ze strony warsztatu, po prostu wstawiam anglika do nich, a Oni robią na gotowo. O taką przeróbkę mi chodzi.
Witam, szukam dobrego warsztatu w Łodzi i okolicach który poradzi sobie z roverem 75 (nie serwis), sprawy elektromechaniczne. Jeżeli chodzi o warsztaty na forum znalazłem tylko 2 serwisy (oczywiście chodzi o łódzkie) Macie jakieś inne namiary? z góry dzięki
pawel00
Nie rób Offa.
Ale skoro już napisałeś to ja zawsze jeżdżę do Krzyśka na Rojna 61.
Tel 501 284 265
Powiedz że jesteś od Arka z Teofilowa bo my się dobrze znamy.
Co tam boli to Twoje autko.
W kwestii el. Krzysiek jest naprawdę dobry.
Ostatnio robił od zera wiązki w Poldolocie Atu (Autko się zapaliło)
Z mechaniki robił mi tylny most i regulował wodziki na skrzyni z wymianą płynów.
Teraz to biegi mi małym paluszkiem wchodzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum