Wysłany: Pon Mar 23, 2009 20:39 [R600] Centralny zamek
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
witam serdecznie .. Mam pytanko takie,bo mam w swoim roverku centralny zamek z kluczyka . I bym chcial dolozyc jakas centrlke zeby bylo z pilota. Wiecie moze gdzie taka centralka od fabrycznego centranego sie znajduje.... i mniej wiecej jak ona wyglada....pozdro...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 31, 2011 18:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiem ze cos jest pod siedzeniem pasażera i za kierownica nad nogami ale co jest alarmem co centralka to niestety nie mogę sprecyzować bo tylko podawałem narzędzia
Centralka jest w bagażniku po prawej stronie za tą wykładziną. Trzeba ją poodginać. Poszukaj jeszcze w szukajce dokładnych informacji. Było o tym bardzo dużo.
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum