jednocześnie pokazuje nam to "inteligencję" kierowców golfów
no jasne, bo wszyscyśmy "głópie bezmuzgi"
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
to Ty napisałeś że wszyscy
niemniej jednak, po tym poście oraz kilku innych z tego forum wniosek nasuwa się jeden
i nie chcę żebyś się czuł urażony, ponieważ nie piszę tego o Tobie ale o tych kierowcach/posiadaczach, którzy nie rozróżniają gry od samochodu.
jak dla mnie znaczy to wszystkich - jestem kierowcą Golfa i tak jak mogę powiedzieć, że spora część rzeczywiście pokazuje niski poziom to też nie oznacza wcale, że każdy kierowca golfa musi się do tego poziomu zaniżać
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie mniej jednak jeszcze nie widziałem Roverka z przewierconym tłumikiem, neonami i dwumetrowym spojlerem A takie golfy II i III generacji to standard...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum