Trafił szlag komputer - cz można go naprawić ? Jeśli nie to gdzie można go kupić i mniej więcej za ile.
Poczytaj posty dHaNi ale jak poszukasz na spokojnie to o polowe zmniejszysz koszty. Nie wszyscy "Brytole" to bezmozgi. Jest duzo madrych zdolnych mechanikow. Przejrzyj angielske forum Roverow.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Pomógł: 74 razy Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 625 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 00:41
Uważaj, bo śledząc od czasu do czasu angielskie forum zauważyłem, że na Wyspach te komputery wyjątkowo często "padają". Statystycznie dziwne zjawisko. Wygląda na to, że w zbyt wielu przypadkach od tego zaczyna się w Anglii diagnozę wszelkich niesprawności.
Uważaj, bo śledząc od czasu do czasu angielskie forum zauważyłem, że na Wyspach te komputery wyjątkowo często "padają". Statystycznie dziwne zjawisko. Wygląda na to, że w zbyt wielu przypadkach od tego zaczyna się w Anglii diagnozę wszelkich niesprawności.
Dokladnie tak jest jak napisales. Przewaznie komputer jest OK ale i tak jest wymieniony!
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
.Problemem jest - czy możliwy jest jakiś zamiennik
Zamiennik sterownika? Rozbawiłeś mnie. Oczywiście, że nie ma zamienników, to nie występuje jako część eksploatacyjna. Szukaj używki i programuj go.
Rowan - znalazłem używkę . nawet tanio - ale mam problem , (byle ostatni) z programowaniem. Nie znam sie na tym i nie wiem jak do tego sie zabrać. Czy w zwykłym warsztacie jest to możliwe? I jakie mniej więcej koszta
Z góry serdeczne dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum