[R200 1.4 98] Witam wszystkich. Od kilku dni jestem członkiem Waszego (naszego? ) Szacownego Towarzystwa. Od kilku miesięcy żonka porusza się na czterokołowym rowerku 200 1.4 z 97 r. Jak to nastolatek pare żeczy już zużył. Między innymi uszczelki drzwi z przodu. Nigdzie nie mogę dostać nowych. Czy ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuję i od razu sam się zgłaszam jeśli ktoś będzie miał problem z kluczami, pilotami, ich kodowaniem. Prowadzę punkt kluczykarsko pieczątkarski . arokey - Artur
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 12:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 17:23
Pytałem jak są zużyte , bo widziałem uszczelkę wykonaną bardzo przyzwoicie z dwóch używanych.Jedno łączenie było pod listwą a drugie na prostym odcinku przy dachu.
arokey, to 3 czy 5-drzwiowy Rover? Tutaj jest dostępna nowa lewa uszczelka drzwi (wersja 3d). Tutaj też nowa do lewych przednich; tańsza, ale trzeba dopytać lub sprawdzić w EPC czy do wersji 3 czy 5d.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum