Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:48 [R45] Kiedy grzeją lusterka?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich. Ostatnio zakupilem wymarzonego R 45 i dziś o poranku kiedy skrobałem szyby zauważyłem ,że nie grzeją w nim elektrycznie ustawiane lusterka. Mam zatem pytanie, czy we we wszystkich R.. elektrycznie ustawiane lusterka były podgrzewane,czy była to tylko opcja? jeśli tak to czy ktoś wie co mogło sie popsuć i czy tam jest do tego osobny bezpiecznik? w moim poprzednim roverku ( r 400) grzały i nawet nie wiem kiedy i na jak długo sie włączało ogrzewanie, zaczęły sie ogrzewać wraz z właczeniem slinika lub stacyjki bo od tylko widziałem jak parowały a tutaj niestety została mi dłoń i kawalek szmatki. Z góry dziekuję Wam za pomoc i serdecznie pozdrawiam..
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 16, 2011 23:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 21:42
tak,ale czy ogrzewanie lusterek było standardem czy opcją? bo może poprostu ten tego nie ma. Czy może do elektrycznie ustawiany ch lusterek podgrzewanie to może standard...? Czy ktoś może coś wiecej wie na ten temat?
w r400 i R200 było tak ,ze jak były elektryczne to i ogrzewane ... w R25 pamietam, że na lusterkach ogrzewanych jest wytłoczony taki znaczek jak w ogrzewanej szybie, ale czy w R45 też tak jest to nie wiem ... popatrz w instrukcji
Lusterka el. były z ogrzewaniem i bez. Ogrzewanie to opcja. Ogrzewane lusterko ma 5 kabli, nie ogrzewane 4 kable. Ogrzewane lusterko ma znaczek ogrzewanej szyby na lustrze. Ogrzewane lusterko załączane jest przez przekręcenie kluczyka stacyjki w pozycję II.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum