DawidNB powiedział prawie wszystko
Dorzucę jeszcze - bezawaryjnej i oszczędnej eksploatacji Roverka oraz frajdy z jazdy swoim zglebowanym potworem "1.6 mrau"
bardzo dziękuje
magneto, wierz mi, ze nie chciałabym wszystkiego czego ty sobie życzysz
W ogóle to jestem jak dobre wino, im starsza tym lepsza e tz nie tak im starsza tym bardziej mi się życie podoba czy jakoś tak Oj tam plotę bez sensu
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM, JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIE ŻYJE ŻYJE NAAAAM NIEEEEECH ŻYJE NAAAAAAM !!!!!! To śpiewałem ja.. Viniu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
150 lat !
Wszystkie najlepszego. Czyli duzo zdrowia, duzo kasy na ew. naprawy roverka gdyby nie spelnily sie zyczenia przedpiszcow , samych przystojniakow wokol siebie, pociechy z chlopa i zeby te atrakcje w domu byly naprawde atrakcyjne
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
sto lat mało jeszcze
sto lat mało jeszcze
niech nam żyje cale dwieście
a na stole czysta
a na stole czysta
niech nam żyje cale trzysta
trzysta nie parzysta
trzysta nie parzysta
niech nam żyje ze czterysta
goni pies zająca
goni pies zająca
niech nam żyje pól tysiąca
goni męża żona
goni męża żona
niech nam żyje pól miliona
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum