Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 06:19 [R400] Problem z wrzucaniem biegów
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam mam probelm z moim rover 400 mianowicie jadąc wczoraj po wyprzedzaniu nie mogłem wbić żadnego biegu (tak jak by coś z wybierakiem nie było wporządku) wiec się zatrzymałem na postoju. Po kilku próbach wbićia biegu na chama (był słyszalny zgrzyt kół w skrzyni) w końcu się udało, niestety co jakiś czas biegi się zakleszczają i nie można wbić żadnego biegu, muszę wtedy zwalniać do okokoło 40 i próbować wbijać bieg (zawsze jakiś się wbije). Dodam że skrzynia pracuje cicho. Co to może być sprzegło do wymiany?, wodziki ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 16, 2011 22:47, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 06:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a w ogóle łapa sprzęgła to się rusza... może pompka albo wysprzęglik nie żyje...
Rusza się
[ Dodano: Wto Kwi 14, 2009 12:28 ]
No i problem rozwiązany poszło sprzęgło (coś tam pękło). Jutro wymiana. Oj ostatnio coś ten rover ciągnie mnie po kieszeni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum