Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 17:49 [R214i 1.4] Skąd może być ten wyciek?
Witam serdecznie
Może pomożecie mi zlokalizować skąd może być wyciek przedstawiony na zdjęciach, odkąd kupiłem samochód (2lata) tak jest, była wymieniana uszczelka spod pokrywy zaworów, ale nie pomogło nic, a nic.. Raz na dwa miesiące dolewam 1L oleju, może to być powodem tego wycieku, który widać na czarnej obudowie? Będę bardzo wdzieczny za pomoc, chcialbym w końcu ostatecznie pożegnać się z tym kłopotem
_________________ Pozdrawiam
Leszek
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 17:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy jest możliwość wymiany we własnym zakresie, czy jest to bardziej skomplikowane i lepiej oddać autko do mechanika? Jaki simmering musiałbym ewentualnie kupić, bo z tego co widziałem na allegro są różne rodzaje..
Czy jest możliwość wymiany we własnym zakresie, czy jest to bardziej skomplikowane i lepiej oddać autko do mechanika? Jaki simmering musiałbym ewentualnie kupić, bo z tego co widziałem na allegro są różne rodzaje..
po pierwsze uszczelniacze kupujemy w sklepie a nie na allegro i wtedy kupisz dobry
jeśli masz narzędzia i pojęcie jak to zrobić to zrobisz
ja oddałem auto do mechanika bo nie miałem nawet czym zblokować rozrządu a i koło zębate jak jest mocno przykręcone to pójdzie tylko kluczem pneumatycznym tak jak u mnie było
trzeba również zwalić pasek rozrządu i jeśli go nie wymieniałeś to jest jedna robota i trzeba rozrząd zmienić na nowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum