Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:51 [R220SDI]Dziura w rurze:(
Wyskoczyl mi wlasnie taki kwiatek jak na zdjeciu... Troche pyrka, leca stamtad spaliny. Wydaje mi sie, ze rura jest konkretnie przezarta, nawet dookola i raczej nie bedzie latwo zespawac. Jest szansa gdzies to dostac? Jakies inne pomysly moze macie?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja tez ostatnio spawałem tłumik bo pierdział jak diabli. Jak go zdejmowałem z kolegą to właśnie w tym miejscu mi się złamał. Zespawaliśmy to jakoś ale po podłączeniu w innym miejscu mała dziurka (taka malutka) wyskoczyła bo się ciśnienie zrobiło większe:D Wiec albo pospawać (może jakaś łata z blachy jak u mnie) albo nowy kawałek wspawać tylko żeby było do czego:D. Ogólnie jeśli masz kanał (bo to podstawa) i migomata to jedno popołudnie i wszystko będzie grało.
Ps. Bez zdejmowania tłumika raczej się nie obejdzie bo od góry może tez być strzelony.
I pamiętaj jak będziesz zakładał zawieś na wszystkie haki bo inaczej będzie się tłukł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum