Czy ktoś mi napisze na czym polega i jak wymienić pompę paliwa chodzi mi o dojście klucze no i na jakiej zasadzie złączyć przewody z paliwem jak to tam wygląda i czy jestem to w stanie zrobić bez np zgrzewania przewodów sam na własną rękę czekam na odpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 19:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzieki o to chodziło teraz już wiem co i jak widze że pompa jest z góry więc chyba nie musze zciągać całego baku może będzie dojście z pod tylniej kanapy no i z obrazka widże że przewód łączony jest gumowym przewodem więc spoko dzieki za pomoc.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 07:47
irons122 napisał/a:
dzieki o to chodziło teraz już wiem co i jak widze że pompa jest z góry więc chyba nie musze zciągać całego baku może będzie dojście z pod tylniej kanapy no i z obrazka widże że przewód łączony jest gumowym przewodem więc spoko dzieki za pomoc.
jak nie ma to kaplica będzie trzeba zrzucac cąły bak a tego bez kanału nie zrobię ehhh może jak uda mi się wkońcu sprzedac cewkę to zawiozę na servis i zmienią tą cholerną pompę :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum