Też mam problem z niepodświetlonymi przyciskami (niektórymi) i zegarkiem.
A SRS mi się świecił gdy nie łączyła wtyczka pod fotelem ale nie wiem czy u Ciebie też tam jest. Po poprawnym włączeniu wtyczki i użyciu hamulca na odpalonym silniku SRS przestał świecić.
MarcinAga [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 11:14
Dzięki lybra, procedurke już mam więc można to szybko usunąć (SRS) ale ciekawe jak mają chłopaki w R600, czy mają podświetlane lekko białe ikonki na przyciskach od recyrkulacji ?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 14:32
Polecam manual do hondy accord cc7 po polsku, tam będzie to ładnie rozrysowane i opisane może: www.hondaaccord.strefa.pl
MarcinAga [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 14:36
thef, rozglądałem się już, tej 3 żaróweczki właśnie nie ma ... dziwne.Zastanawiam się że jak wymontuje panel to i tak pewnie bedzie jeszcze problem z dostępem.
Do tego nie mogę wypiąć pinu od SRS przy skrzyneczce od bezpieczników.
Ewentualnie mam pusty pin (chyba od drugiej poduchy) zaraz pod kierownicą (seryjnie mam tylko jeden airbag) może nim się da zresetować moduł ?
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 15:45 ]
thef, tam jest ta żaróweczka?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 16:56
Jeżeli robisz cokolwiek przy poduchach, to koniecznie odepnij aku. Gdzie żaróweczka to nie wiem, bo tego nie rozbierałem ani nie szukałem nic na ten temat. No ale tam mniej więcej powinna być.
MarcinAga [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 18:29
thef, dzięki, powiem Ci szczerze że wszystko zrobione, SRS plus podświetlenie, było troszke kombinatorki i zachodu ale dało rade Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum