No tak. Z tego artykułu jasno wynika, że autor uwielbia Swetra/Paska. Bo każdygo zna, bo jest "niemiecki", bo oklepany, części są tanie i do kupienia w każdym kiosku. A silniki TDI są superhiper i jedynie słuszne. Nawet jeśli przepłacisz i kupisz wersję ABC (Absolutny Brak Czegokolwiek). No i wszystkim się podoba, nie?
Zaprzeczenie Roverka od początku do końca.
przeczytalem to i chyba w zasadzie mozna sie prawie ze wszystkim zgodzic.
Co prawda nie pisza nic o MG Czesci akruat nie zdazylo mi sie nie dostac - tej co szukalem. Sklep mam jeden w ktorym zawsze jest wszystko, ew. uzywane tez sa nieopodal.
O klubie racja... szkoda ze nie podali strony, no ale nie mozna miec wszystkiego
Ciekawe czy autor goscil na jakims zlocie, ze tak sie o tej atmosferze wypowiada
Sam artykul jakos tak napisany przez czlowieka, a nie automat do pisania tekstow.
Tylko te zdjecia... nie wiem czyj to Rover wygral casting, ale felgi moglyby byc juz jakies alusiaste, do tego jakies fotki egzemplarza tourer itp.
I oczywiscie zadnej wzmianki o MG
Pozdrawiam,
[ Dodano: Czw Kwi 09, 2009 16:08 ]
Wild przeczytaj jeszcze raz, moze w gazecie sie inaczej czyta niz na necie
Sprobuj odebrac to jako obiektywna ocene tego auta Ja sie z nia zgadzam.
Oprocz tego co napisalem wyzej
Oprocz sprzegla i wysprzeglika nie ma jeszcze pompki sprzegla, klamek, zamkow, wentylatora, padajacych wrtyskow i innych rzeczy pojawiajacych sie w Usterkach.
Brakuje takze wyspecjalizowanych mechanikow majacych mozliwosc podpiecia
auta do komputera i zdiagnozowania wielu problemow.
Dla kogos kto nie zna forum i nie lubi grzebac w necie w celu szukania
informacji o czym kolwiek (sa tacy ? ) pewnie byloby problemem
znalezienie informacji o czesciach, warsztatach i sklepach.
Autor napisal, ze samochod nie posiada klasy lub jesli posiada
to sprawa dyskusyjna... moj posiada - class 7
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jak to nie ma o MG?
W trzeciej części na podpisie na zdjęciu nt. prowadzenia się.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
MaReK, jakoś ugodził we mnie fragment z morałem: jak nie chcesz Forda, ale jesteś bidul, to kup se Rovera. Nikt nie skuma, że to psujące się góvvno na kółkach, bo i tak nikt go nie zna.
Może trochę jestem zaślepiony miłością do Roverka, ale w ten sposób można dość skutecznie zdeprecjonować każdą markę. Cały artykuł jest dla mnie bardzo subiektywną opnią z faktami (są takie) ładnie wkomponowanymi w odpowiednio nacechowaną całość.
Może zmieniłbym zdanie czytając analogiczne recenzje dotyczące innych aut.
Przecież jakby mi to powiedział prosto w twarz, to nie wytrzymał bym i by się gość sam w gips wpakował. Moim zdaniem bzdety pisze. Że niby psuje się na okrągło? Dajcie mi jego adres
Prawda jest, ze gdybym czytal to jako czlowiek zamierzajacy kupic to auto to by mnie zniechecil. Problemem z czesciami, awaryjnoscia itp. tez by mnie odstraszyl i to skutecznie bo po zalogowaniu sie na strone sklepu IC wielu rzeczy jednak nie ma
wild_weasel napisał/a:
MaReK, jakoś ugodził we mnie fragment z morałem: jak nie chcesz Forda, ale jesteś bidul, to kup se Rovera.
No ale to nie jest wlasnie tak jak napisal? Ze z uwagi na bankructwo marki Rover auta tej produkcji stracily na wartosci. Teraz jest tak, ze jesli chcesz miec auto nietuzinkowe, a nie stac Cie na Jaguara, to mozesz sobie kupic cos jeszcze bardziej nietuzinkowego i zaplacic mniej
Rowan napisał/a:
to nie wytrzymał bym i by się gość sam w gips wpakował
Przestan, bo w nasptenym artykule nie bedzie juz wzmianki o fajnym klubie
maciej napisał/a:
Jak to nie ma o MG?
W trzeciej części na podpisie na zdjęciu nt. prowadzenia się.
Szerze, to nie trafilem na to okiem. A gdybym byl zielony w kwestii motoryzacyjnej
to bym nawet nie widzial o co chodzi z tym MG? Byc moze nawet moglbym
portaktowac ten skrot jak czlowiek ze stacji (przygode opisze Tomi), ktory
zapytal sie Tomka - "MG? To ten amerykanski koncern?"
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
a nie stac Cie na Jaguara, to mozesz sobie kupic cos jeszcze bardziej nietuzinkowego i zaplacic mniej
Ale to było tak mniej więcej: Jak chcesz za małe pieniadze kupić bubla, którego więcj będziesz naprawiał niż jeździł, a będzie on fajnie wyglądał to kup se 75.
Ale to było tak mniej więcej: Jak chcesz za małe pieniadze kupić bubla, którego więcj będziesz naprawiał niż jeździł, a będzie on fajnie wyglądał to kup se 75.
Też tak to odebrałem. Plus dopisek - w trakcie napraw cierpisz za milijony. I nikt o takim cudaku nie słyszał, i każdy uwierzy w opowieści dziwnej treści.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum