aha uchwyty ci sie urwały i lampy kupujesz??
Daj do kogoś kto spawa plastiki i nich ci dorobi i po sprawie
koszt ok 30 zł
przynajmniej ja bym tak zrobił ....
Pozdrawiam firq
hmmmm Tam gdzie spawaja plastiki, zderzaki itp...:)
jak nic nie poradzą to poszukaj na forum oznaczen europejskich lamp i angoli i bedziesz wiedzial co kupijesz...
przyznam ci sie szczerze ze tez po zdarzeniu drogowym kupilem kota w worku czyli angola bo zapewniali mnie ze to europa i okazało się ze angol i załozyłem tą lampe pojechałem do znajomego diagnosty i pogrzebalisy przy niej 20 min i swieci po europejsku nic nie razi i jest gites wiec MOŻNA
ale mnie to bez róznicy bo w maju biore sie za mojego R i założe mu Engele
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 19:56
Zrob zdjecie calej lampy od tylu to ci powiemy Jak masz elektryczne to powinny byc widoczne wyjmowane silniczki, do ktorych dochodzi wtyczka. W srodku auta, na lewo od kierownicy u dołu powinienes miec przelacznik do regulacji.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 367 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 18:13
teraz juz manualne lampy sa w zasadzie niedsostepne - ja kupowalem DEPO i do nich silniczki ze szrotu od anglika...mozesz zakupic za pare groszy zepsute silniki i zalozyc je na tzw "sztuke" aby trzymaly lampe i odblask jesli nie masz instalacji pod automaty....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum