na dobra sparwe nie wiem po co mu taka choinka bo najwanijesze zegary to boost, EGT od biedy cienienia oleju. Z wlasnego doswiadczenia powiem ze w czasie szybkiej jazdy mimo ze EGT i boost mam ustawione w najbardziej widocznym miejscu czyli na malej poleczce po lewej stronie i to duze zegary 60mm nie jak na fotce 52mm, nie ma czasu zeby jeszcze na nie patrzec
Mi np boost zatrzymuje sie na najwiekszym w danej chwili, potem ten wynik moge wyzerowac. Temp oleju raczej nie spadnie w ciagu 5sec o iles tam stopni takze tez mozna wyczytac chwile po palowaniu co i jak
Mi np boost zatrzymuje sie na najwiekszym w danej chwili, potem ten wynik moge wyzerowac. Temp oleju raczej nie spadnie w ciagu 5sec o iles tam stopni takze tez mozna wyczytac chwile po palowaniu co i jak
rodzaj wskaźników oraz odczyty z nich zależą od chwilowego lub ogólnego zastosowania. Wiadomo ze w zegarach elektronicznych można sobie sprawdzić przebieg odczytów w peaku... tylko jeżeli jest to ekstremalnie wysilony silnik peak może być już jego historia.
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 17:03
Mi to wygląda na zegarki, które pokazują godzinę z różnych części świata...
Właściciel zapewne jest podróżnikiem i chce wiedzieć która jest aktualnie godzina
w Chicago a która w Pekinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum