Pytanie o znajomość rodzajów homoseksualizmu mnie trochę zdezorientowało....
nie wiem, może jestem niedouczona, ale wydaje mi się że homoseksualizm to homoseksualizm i tyle.
w każdym razie poszło
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A ja utknąłem z rozmyślaniami nad rodzajami homoseksualizmu...ale będę walczył dalej
[ Dodano: Sro Kwi 22, 2009 23:03 ]
12. Czy uważa Pani/Pan, że zalegalizowane powinny być związki małżeńskie na prawnych zasadach par odmiennych płci ?*
A to nie są zalegalizowane?? Mowa przecież o odmiennych płciach
[ Dodano: Sro Kwi 22, 2009 23:07 ]
Poszło..ufff
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
tez wujka zapytalam, ale niwiele powiedzial tak naprawde- jak nie wiedzialam tak nadal nie wiem. ale przynajmniej dowiedzialam sie, ze homoseksualizm wogole sie jakos dzieli
a ja nię będę pisał że poszło tylko napiszę całym zdaniem:
Chętnie wypełniłem ankietę załączoną na wyżej wymienionej stronie po czym pozwoliłem sobie nacisnąć wyślij.
dziękuję
skiba >>> widze ze naukowcy sie nie zawsze myla tzn jest teoria, ze KAZDY facet ma taka fantazje, ze uprawia sex z lesbijkami
pytanie o rodzaje tez mnie zaskoczylo ale zastanawia mnie co mozna wywnioskowac z takiej ankiety, 18 pytan heheh O_o niestety takie ankiety malo maja wspolnego z praca badawcza, ale sa sposobem na szybkie zebranie materialu do pracy... no nic, dolozylem cegielke
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum