Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Hehe więc pierwszy post, nie wiem czy to usterka ale wole zapytać.
Kapie mi woda na wysokości prawego przedniego koła, raczej na wysokości przedniej szyby
a nie silnika, jest to czysta, zimna woda. Używałem dziś klimatyzacji i nie wiem czy nie jest to jakoś powiązane.
poprawiłem,
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 18:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 18:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 21:47
He he oczywiście, że klima u mnie jak pojeżdżę w upale na klimie to niemal kałuża się robi
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 22:02
A może jak u mnie w R75 wszyscy mówili że to klima , a okazało się że to odpływ z podszybia. Miałem 4 odpływy zapchane i woda ściekała z wielkim trudem (ściekała nawet parę godzin), po przepchaniu wszystkich woda już nie kapie, chyba że aktualnie pada deszcz. W R75 są 2 rurki gumowe na przekładnią kierowniczą i 2 zakryte nadkolami, wszystkie wloty mają w grodzi przy podszybiu.
to chyba jednak klima, dziś nie uzywałem i suchutki
hehe ale odkryłem że klakson nie działa, przy kupnie to nawet nie myślałem o sprawdzaniu tego elementu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum