Wysłany: Pon Cze 01, 2009 21:51 [R75] Jak zdemontowac dół silnika
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
jak dostac się do panewek?
Zdemontowałem mise oleju ale mam problem z tą nadbuduwką , odkręciłem wszystkie widoczne śruby i ani drgnie. bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 18:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tylko w standardowym, rzędowym K, w KV6 już to jest inaczej rozwiązane
niestety nie wiem dokładnie jak... trzeba by było RAVE przestudiować uwentualnie jakby się Mariusz, albo PHJOWI odezwał to oni wiedzą co tam siedzi...
coś mi się kojarzy, że bez wyjęcia skrzyni to się nie da, ale mogę się mylić
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
głowice tak czy inaczej już są zdemontowane bo była prawdopodobnie uszkodzona któraś uszczelka (ciśnienie na układzie chłodzenia)ale jeszcze coś stuka na dole , chyba panewka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum