Wysłany: Pią Maj 08, 2009 18:55 [R416] Niedziałający nawiew ciepłego powietrza
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
drodzy klubowicze proszę o pomoc! problem polega na tym ze na 1,2 i 3 pozycji nie działa nawiew na 4 działa. na forum przeczytałem ze trzeba wymienić rezystory. ok zabrałem się do odkręcania schowka ale po odkręceniu układ tych skrzyneczek jest inny niż był na zdjęciu. jest to roverek 416 si z klimą wiec to możne ma jakieś znaczenie?? czy ktoś mógł by mi pomóc zlokalizować ta puszkę z rezystorami znajduje się tam coś podobnego jak na zdjęciu ma naklejoną naklejkę klima... coś tam ale jest pusta w środku pomocyyyyy .
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Cze 24, 2011 21:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok ponudzę dalej .bylem to sprawdzić bo coś mi to spokoju nie dawało. rzeczywiście ta skrzyneczka jest całkiem po prawej stronie nad nią tez jest taki filtr czy coś . jest tez taka wtyczka jak ta na zdjęciu dochodzą do niej 4 kable biało- niebieski , niebiesko-żółty , niebieski czarny problem w tym ze w tej skrzynce nie ma jej do czego wpiąć a tak na dotyk to wydaje mi się ze jest pusta bo palca tam można wsadzić. na tej puszce napisane jest " climate contener" jak to dalej ogryźć??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum