[ Dodano: Nie Maj 10, 2009 19:43 ]
Na skrzyni zauwazylem bialy zaschniety chyba plyn, jaki tam jest plyn i jak go uzupelnic? A tak wogole gdzie jest ta pompka?
Ostatnio zmieniony przez galken Pon Maj 11, 2009 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 20:29
galken napisał/a:
r400 2.0 si lux
To ma być w temacie w nawiasie - proszę przeczytać zasady kącika .
galken napisał/a:
Na skrzyni zauwazylem bialy zaschniety chyba plyn, jaki tam jest plyn i jak go uzupelnic? A tak wogole gdzie jest ta pompka?
Nie wiem co ma wspólnego z tym ten biały osad. Płyn, to ten sam płyn co w układzie hamulcowym, czyli dot3 np. Sprawdza się jego stan w mniejszym szarym zbiorniczku pod maską, większy (z przewodami) jest od układu hamulcowego. Pompka jest w okolicach pedałów.
PS>Skoro jesteś facetem, to popraw sobie płeć w profilu
w R400 to jest troszkę inaczej
pompka i zbiorniczek są pod skrzynką bezpieczników pod maską
przy odrobinie zwinności (na prawdę odrobinie ) da się tam zajrzeć bez odkręcania tejże skrzynki
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Kobiecą rękę można tam włożyć i sprawdzić poziom płynu, jak za mało to ja dolewam DOT-4 później podpompować troche sprzegło i bedzie ok. Z pompki raczej Ci nie cieknie, a przynajmniej jeszcze nie słyszałem o takim przypadku.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
Nie z pompki nie cieknie myslalem ze ten osad to ten plyn ale okazalo sie ze to z akumulatora wycieklo i kapie na skrzynie pomyslalem ze to z przewodu od pompki sprzegla bo jest caly mokry od elektrolitu:) Zbiorniczka pompki nie moge jednak zlokalizowac, przy pedale nic nie ma.
[ Dodano: Pon Maj 11, 2009 09:35 ]
Przy pedale nic sie nie poci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum