Wysłany: Sro Maj 20, 2009 16:47 [R200] Nieszczelne drzwi
mam pytanko czy w waszych rowerkach też tak jest, że jak pojeździcie w deszczu to na progu jest pełno wody tzn. jest mokry, i podczas szybszej jazdy powyżej 100 słychać jak wiatr zawiewa?
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 16:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 38 Skąd: Oświęcim/Kraków
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 18:44
Hmmm, u mnie tak nie ma.. Ale sprawdź uszczelkę drzwi, moze się odkleiła i po zamknięciu krzywo, albo w ogóle, nie przylega tam gdzie powinna.. jak co, to podklej na silikonie, powinno pomóc
czyli co?, zabierać się za rozbieranie boczków, czy wymienić uszczelki, dodam, że sytuacja dotyczy zarówno drzwi kierowcy jak i pasażera, ale żadna woda do środka się nie dostaje
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 10:15
To ja nie bede zakladal nowego tematu i zapytam tutaj. W jaki sposob sa mocowane uszczelki tylnych drzwi? U mnie siedza bardzo luzno i co jakis czas sie odczepiaja. Wiem, ze mozna scisnac ta "żeberkowana" czesc i bedzie mocniej trzymac, ale to nie pomaga. Czy poza tym sa jakies metalowe zatrzaski, ktore trzymaja uszczelki?
czyli co?, zabierać się za rozbieranie boczków, czy wymienić uszczelki, dodam, że sytuacja dotyczy zarówno drzwi kierowcy jak i pasażera, ale żadna woda do środka się nie dostaje
Oblej drzwi wodą i zobacz którędy cieknie, jeśli w miejscu gdzie tapicerka drzwi przylega do blachy to znaczy, że folia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum