Wysłany: Pon Maj 11, 2009 08:19 Sprzedałem mojego R
Jak w temacie i postanowiłem o tym napisać.
Trochę ważnych i poważnych zmian mam ostanio na głowie, zmieniam także auto.
Wczoraj przed południem pojechał sobie do innego właściciela. Mam nadzieję, że będzie mu dobrze i długo służył. W końcu tyle rzeczy w nim naprawiłem i wymieniłem.
Ja na razie mam do jazdy VW Passata '89 (taki przemytnik), znanego już na spotach białostockich. Później może będę myślał o Mercedesie, ale mimo wszystko na Forum zamierzam zostać. Fajne ludki jesteście i chętnie tu zawsze zaglądam.
Z jednej strony trochę szkoda, bo R fajny samochodzik był, ale wystarczy, że zamierzam z jedną kobietą całe żcyie spędzić, to do jednej marki się nie będę przywiązywał- wypróbuje inne....
Tym samym chciałbym Wam wszystkim podziękować za to, że mogłem Was poznać, za życzliwość, za wszelką pomoc uzyskaną na Forum i za wszystko inne o czym teraz zapomniałem.... Dziękuję...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum