czy ktos robił już cos podobnego? Mam rover 200 z grudnie 97r. w kturym są manualne lusterka, co trzeba robić by założyć te m3 z kierunkami podgrzewaniem i elektryczną regulacją?
kierunki myślałem nad pociągnieciem kabelka z kierunku na błotniku przednim, czy dobry to pomysł?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 17:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No na pewno musisz pociągnąć kable, załatwić jakiś "guzik" (że tak to nazwę), Najlepiej całe sterowanie z kompletem kabli z jakiegoś rozbitka (oczywiście 200) ze szrotu załatwić.
Co do kierunków nie wiem czy ci migacze uciągną następne 2 światełka.
Sterowanie lusterka, podgrzewanie. kierunki to masz w sumie 5 dodatkowych kabelków na każde drzwi do przeprowadzenia. Dodać oryginalny sterownik lusterek, grzanie z szyby a kierunki kluczować osobnym przekaźnikiem sterowanym kierunkiem. Jak masz do mnie blisko to mogę zrobić.
wychodziły.
z tym przyciskiem w R400 to jest tak, ze na początku miały, a potem już nie i grzały cały czas po przekręceniu kluczyka, a w 45 albo grzały cały czas, albo z ogrzewaniem tylnej szyby
ZTCW to w R200 jak były podgrzewane to grzały caly czas
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum