Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: wszystkie
Witam wpisuje w "szukaj" ale nic konkretnego niemoze mi znalesc chodzi o spalanie Roverka w miescie "Wawa".
Specjalnie zatankowalem 10 litrow z kawalkiem i samochod po przejechaniu w tej chwili juz niecalych 90km ma wskazowke na czerwonej kresce
Nie uwazam bym szarzowal samochodem ani go katowal.
Rover 1.4 214i 75KM
Wiem ze mam tlumik do wymiany bo jest zezarty czy moze byc to rowniez wina takie spalania ?
Wiem ze powinien palic mniej choc na czerwonej kresce zrobilem ostatnio jeszcze z 20-30km ale niechce by cos sie stalo rozumiem ze w chwili kiedy juz robi sie naprawde pusto zapali mi lampka? a jak nie dziala ?
Co moze byc powodem takiego spalania co sprawdzic lub co powiedziec mechanikowi zeby gdzies zajrzal.
Dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 19:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na wskazówkę nie ma co patrzeć przy takich małych ilościach benzyny. Najlepiej zalej go do pełna. przejedź 100km i zatankuj i zobacz ile wejdzie litrów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum