Witam,
Zamierzam sam wykonać dystanse MDF do mojego R. Mam pytanko czy posiada ktoś rysunek techniczny takiego dystansu?? Za wszelką pomoc z góry dzięki. Pozdrawiam!!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 10:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak bym miał oryginalne dystanse to po co miał bym je robić??? Chodzi o to że mam płytę mdf trochę zdolności i chęci że mogę sobie zrobić je sam no i jaka satysfakcja . Ale problemem jest to że nie wiem jak je zwymiarować dlatego potrzebuję taki rysunek. Albo wymiary odległości pomiędzy otworami, wewntętrzna i zewnętrzna krawędź.
Kolego Bartekk tzn że nie masz fabrycznych głośników w drzwiach ? Nawet jeśli nie masz to po zdjęciu tapicerki drzwi (10 min max jak się to robi pierwszy raz) bez problemu sobie wszystko pomierzysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum