Wysłany: Sob Maj 23, 2009 20:40 [roverek 416 si] nie trzyma ciśnienia oleju
Pomocy!! Nie mam już sił do tego auta!! Zapaliła mi sie kontrolka oleju. w sumie to zapala sie po rozgrzaniu silnika, na pierwszy ogień poszegł oczywiście czujnik. i nic, to samo. mało tego zaczyna klekotać jak diesel. pojechałem do mechaniora wymienili panewki, pompe oleju i oczywiście uszczelke i olej. Kasy kosztowało to DUŻO a nic nie dało. po złożeniu silnika i odpaleniu to samo. Brak ciśnienia. Co to jeszcze może być?
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Nie Maj 24, 2009 07:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 20:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to zadam szczere pytanie - JAKĄ masz gwarancję, ze mechanicy powyżsi NA PRAWDĘ zrobili to, za co zapłaciłeś ? Stawiam dobrą flaszkę, że oni NIC nie zrobili, a tylko wzięli pieniążki.
_________________ Człowiek pochodzi od małpy. W czerwonym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum