Wysłany: Pią Maj 22, 2009 09:04 [R200] Probem z licznikiem
Szukałem na forum i jest kilka tematów o usterkach licznika. Jednak moja usterka jest troche inna wogóle jest ona dziwna. Licznik kilometrów działa mi dobrze do 280/290 kilometrów później się coś w nim zacina i pokazuje połowe cyfr.Co może być tego przyczyną prosze o rade.
_________________ Kobi
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 09:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokladnie, wez Pan rozkrec licznik, najpierw poodpinaj zlaczki i wepnij kilka razy...moze pomoze a jak nie to zobacz jak wyglada ten mechanizm kółeczke ktore obracaja sie razem z kilometrami! moze jakis syf i blokuje kółeczka:P
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dla ulatwienia powiem ze sa tylko 4 srubki, dwie nad zedarami w tej plastikowej obwodce i dwie pod zegarami, za gumowa zaslepka a sam licznik jest na rowniez 4 srubkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum