Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Maj 2009 Posty: 65 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:03 [R620] Nie działa zamykanie drzwi z pilota
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,chodzi o to ze jak zamykam drzwi pilotem to od strony pasazera (przod) zero reakcji.Z kjluczyka zamyka wszystkie drzwi bez problemu.Od czego zaczac z naprawa??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 21:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:57
Ja bym zdjął tapicerkę i zobaczyłbym czy szyna od elek. szyb (zakładam że są elek.) nie przecięła kabelka. Miałem identyczny przypadek w swoim byłym R216 i właśnie to szyna była odpowiedzialna za moje nerwy Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 17:03
Może i tak być ale skoro nie dostaje prądu to co? Pewnie szyna kabelek urwała Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum