Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:06 [2.0i TD] Civic 20T2R ile jest termostatów??
witam. jak w temacie bo sie juz z kolegą głowimy... jest taki z trzema wyjściami plastik przed silnikiem i na alledrogo pokazuje to jako termostat do diesla a kupiłem normalny... i widze ze w głowicy jest na niego wyjście tzn ta metalowa obudowa co w "normalnym" aucie. i tutaj jest moje glowienie... czy są dwa czy jest jeden?? Pozdrawiam, Grzesiek.
P.s. Jak ktoś nie zrozumie to wysle foto zeby wiedzial o co biega
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jest jeden termostat, ten w puszce z trzema rurkami...
wg niektórych producentów termostatów da sie tą puszkę rozebrać i wymienić sam środek, ale z doświadczeń forumowiczów wynika, że raczej szkoda roboty.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
xman17 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 07:33
ok a normalnie jest kolano przy głowicy, z lewej strony... wygląda jak obudowa termostatu. to co tam siedzi?? ślepak? Pytam dla 100% pewności i dla własnej wiedzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum