Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam serdecznie!
Jak w temacie. Czy ktos się orientuje jaki może byc koszt wymiany sprzęgła w R75?
Ślizga mi się jak dodam dużo gazu na 5 biegu . Pozdejrzewam ze innej przyczyny chyba nie ma. A i może ktoś zna na pomorzu dobry i tani serwis?
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Cze 11, 2011 17:26, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 09:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 09:25
W Rumi jest warsztat na Sobieskiego Waras Service (szyld Boscha) cen nie mają niskich ale podjechać na wycenę możesz. Co do jakości usług to mogę Ci polecić.
Jeżeli jeszcze Ci nie ślizga się na wszystkich biegach no to coś dziwnego, bo jak by było już sprzęgło kiepskie to by na wszystkich się ślizgało. Może coś z kołem dwumasowym jest A co do wymiany sprzęgła no to tak jak kolega pisze wyżej, teraz może trochę taniej zejdziesz, ale sprzęgło około 700 zł komplet plus robocizna około 300-400 zł. Zależy jeszcze jaki mechanik.
Witam miałem ten sam problem i w końcu musiałem wymienić (sprzęgło+docisk 780zł +wysprzęglik 430zł ) robota +olej do skrzyni 320zł ,mechanik mówił że to przez wysprzęglik się ślizga bo nie odbijał ,czy coś .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum