Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 21:16 Nawigacja Rover 75
Wczoraj pokazalem zdjecia,gdzie wystepuje K-BUS przy niebieskiej kostce jesli ktos ma radio Alpine Symhony -podlaczylem nawigacje i jestem szczesliwy-nawigacja odpalila
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 21:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to pochawl sie jak dokladnie to zrobiles Bo Ty chyba jestes drugi ktoremu sie to udalo.
Giebur byl pierwszy a ja juz zwatpilem czy sie do tego zabierac. Kolega Jedyna sie poddal i zamontowal radio z navi i DVD.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 21:38
Na razie odpalilo mi radio i gra a wszystko dzieki podlaczeniu pin nr 7 kostki bmw do niebieskiej kostki gdzie jest k-bus.Monitor mam na razie bialy poniewaz czekam na odbiornik TV i czytnik ,ktore wyslalem do GIEBURA w celu sprawdzenia-sa sprawne.Bez TV nie ma obrazu jedynie czytnik nie ma na to wplywu,Na Allegro fachowcy twierdzili,ze mam uszkodzony czytnik i spiewali za naprawe 400zl.Mysle ze po podlaczeniu bedzie wszystko OK.Ci co maja radio Philips sa w lepszej sytuacji-maja kostki bmw.Ja majac radio Alpine musialem dokupic kostki bmw na ISO.Jesli ktos bedzie sie zabieral za to,to prosze kupic kostke bmw 17 pin a nie 13 pin .W orginalnych kostkach bmw jest juz podlaczone K-BUS.Mysle jednak-mimo wszystko ,ze tesbok bedzie potrzebny do uaktywnienia czytnika o czym dam znac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum