jakiś wysyp Rover'ków Tydzień temu w motorze R75, wczoraj ktoś podawał linka do R75 z Wawy podanego na stronie RMF FM Dziś rano JM właśnie z tym "plażowym" R75 a Motor pisze dziś o silnikach serii K jako 1 z 12 "nietrafionych rozwiązań". Czyżby marka Rover została zauważona (RMF i JM to zapewne przypadek)
no i tutaj się zaraz pogniewamy Sam jestem miłośnikiem golfów, przed R jeździłem golfem, rodzice mają golfa, lubię 3 litery TDI... Golf to golf, możecie mówić co chcecie ale jak się przejedziecie to zmienicie zdanie. Zapewne sama nie chciałabyś aby o Tobie mówiono "pieprzona miłośniczka roverów"
Więc wiesz, respekt
A co do serii K to chodziło o szpilki bo ponoć nawet wymiana uszczelki pod głowicą wiąrze się z wymianą kpl. szpilek za ~600zł
sTERYD, wiem, próbowałem wczesniej ale nie idzie. Nawet wylogowałem się i zalogowałem na JM ponownie i dalej nic. Twój link poszedł ale mORGAN'a nie idzie ale znalazłem zdjęcia o których mowa - jak nie piszczy to gazu
a btw to Twój link dubluje link zouzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum