Auto na wolnych obrotach "dziwnie" pracuje, silnik się trzęsie inaczej niż w innych dieslach, nie pracuje równo, na wyższych obrotach jest ok. Oprócz tego mam problem z odpaleniem kiedy się nagrzeje, zimny pali bez problemu. Oprócz tego nie zaobserwowałem spadku mocy, nadmiernego dymienia, dziwnych dźwięków z silnika, dławienia itd. - tylko to co napisałem.
Czy ktoś mógłby mi pomóc w diagnozie?
Z góry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 13:46
chyba trzeba by na kompa zajechac i niech zdiagnozuja gdzie jest problem, a koszt regeneracji pompy podejrzewam ok.1000 zl. przynajmniej w moim regionie
_________________ Wiem coraz więcej, ale tylko dzięki Wam.
Jeżeli piszecie o pompie wysokiego ciśnienia to używana od 800zł, ja bym bardziej sprawdził wtryski miałem ten sam problem ( nasze paliwo ma dużo do życzenia)wymiana wtryskiwacza i po problemie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum