Witam
Potrzebuję nową nakrętkę przegubu tylko nie mówcie że muszę ją kupić z nowym przegubem bo osobno nie ma
Pytałem się w sklepie ale nie mają
Jest możliwość założenia przegubu z pierścieniem abs jeśli nie ma się abs-u?
Będzie to w czymś przeszkadzało?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 09:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Potrzebuję nową nakrętkę przegubu tylko nie mówcie że muszę ją kupić z nowym przegubem bo osobno nie ma
Będzie to w czymś przeszkadzało?
eeeeeee powinno sie dostac osobno przynajmniej w punto jak potrzebowalem do kupilem bez problemu
a co do drugiej czesci to raczej nie powinno byc problemu
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 09:50
szosownik napisał/a:
Pewnie pytałeś konkretnie o nakrętkę piasty do rovera, co? Swoją drogą jeśli tak i powiedziano Ci, że nie ma, a nie zapytano o wymiar, to trochę kiepsko z tym sklepem, albo ze sprzedawcą przynajmniej
Zaraz Ci tu sTERYD poda wymiary (albo sprawdź w rave) i kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym, jak nie od ręki, to na zamówienie .
PS>Nie wiem też czasem, czy właśnie z jakiegoś Fiata nie pasowała nakrętka do 400 ki
Mam założony jeden przegub z pierscieniem od abs-u, bo bez nie mogłem dostac i problemu nie ma żadnego jest identyczny tylko ma pierscien dodatkowo. A pierscien powinno sie dać zbić ale ja nie zbijalem bo w niczym nie przeszkadza.
Mam założony jeden przegub z pierscieniem od abs-u, bo bez nie mogłem dostac i problemu nie ma żadnego jest identyczny tylko ma pierscien dodatkowo. A pierscien powinno sie dać zbić ale ja nie zbijalem bo w niczym nie przeszkadza.
no właśnie bez pierścienia ciężko dostać a z nie ma problemu bo wszędzie mają
dzięki kolego
[ Dodano: Pią Cze 26, 2009 11:03 ]
jeszcze wymiar tej nakrętki bym poprosił
nakrętka z tyłu pasuje na przegub, więc podejdzie też od hondy.
Jak nie znajdziesz to daj znać. mam dwie zdjęte z tyłu, pierścień w obu tylko raz delikatnie zagięty.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum