Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam Wszystkich, mam swojego roverka 75 CDT od ponad roku. Wcześniej wszystko było ok ale w tym roku więcej stoi niż jeździ ale powracając do tematu obecnie próbuje się zmierzyć z takimi objawami przy czym muszę zaznaczyć, że filtry zostały wymienione oraz wyczyszczony EGR:
1. Auto jak jest zimne- wszystko ok.
2. Po delikatnym zagrzaniu, silnik pracuje nierówno.
3. Potrafi zgasnąć jak jest na biegu jałowym.
4. Mechanik przy czyszeczniu EGR podłączył go po komputer i dostał odczyt P 3505 (nie wiem co oznacza ten nr).
Proszę o pomoc, zbliżają się wakacje i chciałbym z rodziną jechać autem a nie wiem ile napraw jeszcze mnie czeka.
Ps. Czytają inne posty jest kilka informacji ale nie jestem przekonany czy one pasują do mojej sytuacji.
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 18:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 09:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum