Wysłany: Pon Cze 01, 2009 12:01 TARNÓW i Okolice !!!:)
Witam wszystkich właściceli Roverków z Tarnowa i okolic dość dawno był ostatnio spocik i jak wiemy nie dopisała zbyt duża frekwencja, no ale cuż lato już tuż tuż a na forum spokój. Może pora urządzić kolejne spotkanie integracyjne ?:)
_________________ Kobi
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 12:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja jestem za. Daj znac jak co to wpadniemy z kumplem naszymi 45-mi
[ Dodano: Pon Cze 01, 2009 20:22 ]
Jak będą chętni i dokładny termin spotu to postaram sie zeby z Sącza pojechalo kilka sztuk
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 17:36
Czemu nie, ale trzeba prześledzić prognozy pogody, coby nie padało i za mocno nie wiało
I fajnie by było, gdyby jednak było trochę więcej Roverkowiczów, niż ostatnio...
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Prognozy pokazują, że dopiero po Bożym Ciele ma być ładnie, nawet do 30 st. C.
Proponujcie także ciekawe i atrakcyjne miejsca spotkania .
Coś komisyjnie wybierzemy
Oczywiście zgadzam się z tym że pogoda pasuje aby była ładniutka ...NA pierwszym spocie miało być ładnie a śniegu nam dosypało na drugim chyba dopisała pogoda nie wiem bo mnie nie było (.....hmm co do miejsca to osobiście nie mam pojęcia spotkamy się pewno pod Carrefourem i dalej pojedziemy razem ale gdzie ....ja proponuje jak ostatnio było Radłów??? i oczywiście czekamy na propozycje innych
Tak jak pisałem chłopaki, musicie ustalić konkretnie miejsce, dzień i godzinę to wtedy postaram się o Nowosądeckie Roverki
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
No ja jestem jak najbardziej za. Możemy się spotkać w Radłowie jak ostatnio, ale może być też jakies nowe miejsce. Co do daty to zapewne będzie jakaś niedziela (ew. sobota), proponuje tą za tydzień, czyli 14czerwca.
Ja nie dam rady być cholerka - sobotę i niedzielę mam zajętą . Wchodzi w grę następny weekend? Jeśli nie to na następnym spocie postaram się być. Pozdrawiam.
No więc jak robimy ? Proponuję przenieść termin spotkania na sobotę za tydzień, ze względu na niepewną pogodę jaka panuje w ostatnich dniach, oraz zbyt mało chętnych przynajmniej jak na razie.
Panowie, w takim razie wstępnie ustalamy termin spotkania na sobotę 20 czerwca, godzina 15sta na parkingu pod carrefourem skąd wyruszymy tak jak ostatnio na Radłów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum