Jak czytam NOR-AUTO...marszcze sie z niesmakiem.Może u was serwis jest ok.Bo u mnie ...ech.Szkoda gadać.
Co do Nor-Auto w Bielsku-Białej, to mogę ich polecić z czystym sumieniem, jak miałem Peugeota i coś się spieprzyło np. w niedzielę, to byli w stanie mnie uratować;)
Ogólnie sprawa wygląda tak, jak zaczynam hamować przy większej prędkości to zaczyna mnie delikatnie znosić na lewo albo prawo. Mój mechanik przejechał się autkiem i powiedział, że to prawdopodobnie zbieżność, dzwoniłem teraz na stację diagnostyczną. Gościu powiedział mi, że jeżeli kierownica jest prosto i auta nie znosi podczas jazdy to zbieżność to nie będzie, a raczej hamulce albo coś z zawieszeniem.. Miał ktoś podobną sytuację?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 46 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 18:01
Witam, z tego co sie orientuję tanio i dobrze robią na ulicy witkowickiej. robiłem juz u nich 2 razy i jest OK. Dodam ze taniej chyba w krakowie nie znajdziesz.
U mnie kasuje 50zł za oś więc ceny podobne. W przyszłym tygodniu czeka mnie ustawienie zarówno przodu jak i tylu imo za 15-30min roboty 100zł to dość dużo przynajmniej jak ostatnio ustawiał tył nie robił tego dłużej jak 15min od momentu zamontowania urządzenia na feldze...
Hehe, potwierdziły się moje pierwsze przypuszczenia, winą tego są opony, a raczej ich parametry.. 205/40.. i dlatego tak się zachowuje na koleinach.. kwestia przyzwyczajenia;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum