witam. czy podejdzie taki termostat sam bez obudowy do innego jakiegos modelu rovera czy cos? bo kupilem a nie zobaczylem jaki ma byc... moj błąd... nie wiedzialem ze jakis posrany angol wymysli termostat na wężach w jakiejs kosmicznej obudowie ktorej sie nie da rozebrac czekam na info bo termostatu nie dam juz rady oddac a nie wiem jak go sprzedac... czekam na info panowie bo to troszke pilne jest dla mnie... pozdrawiam, Grzesiek
Ostatnio zmieniony przez thef Pią Cze 19, 2009 08:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 16:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 08:44
Niestety nic nie znajdziesz coby było taniej . Miałem też ten problem i naltaniej (originał ) można kupić w ASO Hondy - ok 100 zł , na allegro są chyba jeszcze droższe a w serwisie rovera cena 2 x większa.
zadzwoń do Aso Hondy ...
Od innych Producenów jest jeszcze drożej i do tego trzeba kombinować !
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 10:58
tego nie wymyślił "posrany" angol,tylko to rozwiązanie wymyslili "posrani" japończycy.....
termostacik do tanich nie należy
obudowę da się rozebrać-niestety nie da się jej poskładać....
masz numery rovera to PEM101020/PEM151020 hondy to 19302P5TG01
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: Lublin
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 22:51
Mam taki termostat. Jak chcesz to tanio oddam. Kupiłem nowy od Hondy wymieniłem i okazało się że walnięty był czujnik temperatury. Termostat mam oryginalny używany.
Jak chcesz to pisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum