Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 21:25
Z używkami nawet się nie wygłupiaj. Te co znalazłeś na allegro możesz śmiało kupić, lub popytaj w sklepie. Co do wymiany to sam sobie dasz radę bo nie jest to skomplikowane ale troszkę nerwów na pewno Cię to będzie kosztować. Co do zbieżności to możesz jechać ale nie musisz. Zmieniałem dwa razy wahacze w dwóch Roverach i nie miałem problemu ze zbieżnością Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Co do wymiany nie jest specjalnie trudna. Problem może być z odkręceniem zapieczonych śrub lub nakrętki sworznia. Geometrii nie ma potrzeby ustawiania, nowy wahacz jest identyczny z wykręconym.
greg_szczytno, nie wiadomo czy u kolegi Fargo80 nie ma luzu na sworzniach - wtedy wymiana tulei nie pomoże.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 16:53
ten cały tomateam to ma ładny kosmos ceny
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
arturky, potwierdzam luzyyyyyyyyy i to nie male
chyba pojde w te z allegro, mam nadzieje ze jak to niemiecka produkcja beda ok
[ Dodano: Pon Lip 06, 2009 21:42 ]
no i wahacze w domu
firma mapco - niemiecka produkcja - wygladaja solidnie cena 134zl za szt
jutro od rana walka z ich wymiana, zobaczymy jak bedzie, mam zamiar zrobic fotki i wrzuce je tutaj
a tak poza tym to chyba jeszcze nikt tego wczesniej nie zrobil, moze jako pierwszy dam fotorelacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum